QUI SOM

Fem Poble i Catalunya en Comú: Guanyem el futur, guanyem 2019

De cara a les eleccions municipals de 2019, creiem que és el moment de fer un canvi de govern i de rumb al nostre poble, de sumar forces per poder canviar-ho tot. Per això, Fem Poble i Catalunya en Comú encetem ara un proposta conjunta a Sant Pere de Ribes. Aquest projecte mantindrà l’esperit que hem mantingut els darrers anys, basats en els següents punts:

  • Radicalitat democràtica en les institucions i en el funcionament intern, especialment a la pressa de decisions.
  • Rescat social urgent per a totes les persones en situació d’emergència social i lluita radical en front de les elits especuladores que retenen habitatges buits.
  • Lluita per revertir les retallades, amb desobediència si s’escau, així com aposta ferme per la remunicipalització dels serveis bàsics.
  • La defensa de polítiques d’igualtat en les institucions, al carrer i internes. La defensa feminista ha d’estar present en tot moment.
  • Aposta, sense escletxes, per un urbanisme sostenible antagonista de l’especulació immobiliària i basat en l’interès social. Fem Poble no participarà en cap cas en projectes que defensin la sobreurbanització del municipi.
  • Aposta per l’economia social, transformadora i polítiques basades en la redistribució de la riquesa, del treball i de la defensa de les treballadores.
    Elaboració i compromís d’un codi ètic intern que garanteixi les bones pràctiques.

Les decisions al nostre espai no les pren ningú més que la gent, així que seguirem apostant per la construcció i l’execució dels nostres objectius polítics a través d’espais oberts als veïns i veïnes de la nostra vila, a la defensa del nostre codi ètic i a la transparència radical.

També et pot interessar: