Coneix a la llista!

FEMPOBLE/ mayo 15, 2023/ Uncategorized

Coneix a la llista!

#1 Daniel Carabantes Segura

Treballar al teu poble, no haver de gastar-te tot el sou en el lloguer o poder comprar i fer vida a prop de casa no és una utopia. Ribes i Les Roquetes han de deixar de donar-se l’esquena i passar a ser nuclis plens de vida i d’oportunitats. Tampoc podem continuar oblidant a les urbanitzacions. Ho tenim clar: mereixem més!

Enginyer alimentari i tècnic de laboratori. Treballa actualment en el sector del cava, va ser regidor de Fem Poble del 2016 al 2019. Forma part del Consell Nacional de Catalunya En Comú.

#2 Cèlia Solà Rodríguez

“ Educació pública significa garantir la igualtat d’oportunitats i combatre les desigualtats d’arrel. Per això, s’ha d’avançar en la cohesió educativa, per potenciar el desenvolupament personal i acadèmic dels joves, ja que són el futur.”

Investigadora Predoctoral en Teatre i Literatura Española i professora.

#3 Graciela H. Falconi Romero

“Hem de fer valdre l’experiència i no només escoltar sinó tenir en compte a la gent gran com a part activa de la societat creant espais de trobada que siguin intergeneracionals i fomentant la vida autonoma.”

Treballadora Familiar. Regidora de Fem Poble – En Comú Podem des del 2021. En l’actualitat també és consellera a l’oposició al Consell Comarcal del Garraf.

#4 Alejandro Conde Poveda

“Hem de combatre l’expulsió de la gent del seu poble i la mercantilització i especulació d’un dret com és l’habitatge. La precarietat és una eina per fer-nos esclaus i depenents del sistema. No ho hem de permetre”

Profesional de l’àmbit de la comunicació i realitzador audiovisual. Va ser regidor de Fem Poble del 2015 al 2021. Va ser secretari general de PODEM al municipi i en l’actualitat forma part de l’Executiva del Penedès de Catalunya En Comú i és militant d’Anticapitalistes.

#5 Yolanda Pellicer De La Torre

“L’urbanisme de Ribes i Les Roquetes ha de ser molt més amable. Tenen molt de potencial si es transformen en viles passajables. Pacificant el trànsit i creant eixos comecials per a vianants amb més zones verdes, arbrat i espais d’ombra, voreres adaptades i el desenvolupament de camins escolars.”

Enginyera Agroambiental i del Paisatge. Treballa a la Generalitat de Catalunya.

#6 Ariana Lina Castañeda Frei

“Hem de fer de Ribes i Les Roquetes pobles que tinguin vida de dilluns a diumenges i deixar de ser un municipi dormitori. Així fomentarem el comerç, l’hostaleria i sobretot tindrem serveis al nostre abast.”

Hostalera i repostera. Emprenedora, regenta dos comerços a Ribes.

#7 Irina Gimena Monreal Falconi

“Les polítiques d’igualtat s’han de deixar de percebre com una política sectorial i una recomanació, ja que la transformació de les desigualtats i en general, el canvi social, són el canvi feminista i ha de ser transversal.”

 

Tècnica en biologia molecular.

#8 Alejandro Cabezas Giménez

“Debemos garantizar que los hijos de la clase trabajadora tengan la oportunidad de labrarse un futuro en nuestro pueblo. Hay que trabajar para construir un munucipio a su altura. Culto, sano, moderno, cooperativo, consciente, luchador e inconformista.”

Conserge.

#9 Pepe Cabello Castillo

“La brecha digital maltrata y expulsa a mucha gente. Se tiene que garantizar la atención presencial en todos los servicios así como plazas públicas de residencia y centro de día”.

 

Jubilat. Va treballar molts anys a Correos. En l’actualitat és activista social i cultural al capdavant de l’entitat ‘Globalizat-e.’

#10 Eduardo Baizan Casariego

“Hay una carencia importante de lo que entiendo por socialismo… Cuando lo que vivo día a día es la falta de justicia social, donde los que más la están sufriendo son la gente de bajos recursos. Menos lavada de cara superficial y más compromiso a los problemas de fondo: sanidad, educación y cultura!”

Educador social en l’àmbit del Teatre. Actor.

#11 Kariang Garvín Sánchez

“No me gusta pensar que con la indiferencia social hacía la realidad del presente, se construyan las bases para las próximas generaciones futuras. Sin la empatía necesaria para proteger y cuidar el planeta y las especies que lo habitan, incluida la nuestra. Como dijo un sabio: ‘No confundamos el reloj con el tiempo, el crecimiento con el desarrollo, el paisaje con la naturaleza’ Si queremos transformar el mundo, empecemos en el presente invirtiendo en solidaridad, porque es horizontal y esta basada en el respeto mutuo. Al fin y al cabo somos lo que hacemos. 

 

Jubilada. Activista animalista.

#11 Juan Ramón Chias Juez

Els romans deien allò de ‘Carpe diem, quam minimum credula postero’ i això penso, que no hem d’esperar-nos a demà per a canviar les coses. 


Jubilat. Va ser tècnic de manteniment d’avions. 

#13 Juani Tárrega Vélez

“Estoy preocupada por la gestión del agua. Hace falta el compromiso de las administraciones para que la falta de recursos y las consencuencias del cambio climático no las acabemos pagando los de siempre.”

Treballadora domèstica.

#14 Ángel Téllez Caballero

“Hay que impulsar grandes cambios pueblo a pueblo para transformar la sociedad.”

Jubilat, sindicalista i militant des de l’epoca del PSUC.

#15 Anna Pérez Blanco

“S’ha de recuperar l’ambient de poble i de barri i vetllar pel manteniment de la cultura popular i les tradicions. En comptes d’impediments s’han de posar facilitats al foment de la cultura.”

Formada en producció audiovisual. Actualment faig de depedenta.

#16 Juan Navarro Lobo

Jubilat, sindicalista i militant des de l’epoca del PSUC.

#17 Gertrudis Conde Poveda

“Preocupada per mesures que contribueixin a més justicia social, més democràcia i més transparència, fomentant la participació ciutadana en la presa de decisions politíques.”

Professional de la comunicació. Va ser regidora de Fem Poble del 2015 al 2019.

#17 Pepe Gutiérrez Álvarez

“Estas elecciones son parte de una batalla por el pueblo y para el pueblo…”
 

Pepe Gutiérrez. Escriptor, activista polític, divulgador cultural i gran cinèfil. Va ser regidor d’Urbanisme del 1995 al 1999. 

#19 Lady Zoraida Ureta Laaz

“Hem de defensar una sanitat pública digna i una educació pública de qualitat que cobreixi totes les etapes: des dels infants fins als adults.”

Depedenta.

#20 Iván Navarro Cost

“Hem de deixar de permetre que empreses multinacionals facin negoci i especulin amb la gestió de serveis que són bàsics. S’ha de fomentar la gestió pública per tenir un servei de qualitat i més sostenible econòmicament. Per això cal remunicipalitzar l’aigua, la recollida d’escombraries o la neteja viària entre d’altres.”

Hostaler i cuiner. Emprenedor, regenta dos comerços a Ribes.

#21 Noelia Téllez López

Treballadora del servei de neteja.

#Substituta 1. Merché Arqué Calero

“Apoyo a Fem Poble porque me han convencido de que son gente honesta”

 

Jubilada i animalista.

#Substitut 2. Óscar Castro García

“Me preocupa la dejadez con las urbanizaciones. Por ejemplo el mal funcionamiento del TAD y del transporte público en general, la falta de contenedores, el mantenimiento de los bosques y el deficiente servicio de Correos fuera de los núcleos urbanos.”

 

Tècnic superior en telecomunicacions.

Compartir esta entrada