La Policia Local denuncia manca d’efectius

FEMPOBLE/ enero 4, 2024/ articles, blog, Uncategorized/ 0 comentarios

El Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra de Ribes assegura que durant el passat mes de desembre en més de 30 torns no hi va haver el personal suficient per cobrir tots els serveis necessaris: siguin assistencials, de trànsit o de seguretat ciutadana. reclamen que la plantilla s’incrementi amb 10 agents més. 

La Policia Local farta dels incompliments!

❗ La Policia Local de Sant Pere de Ribes torna a denunciar manca d’efectius i posa en evidència la falta d’unes condicions de treball dignes per a garantir un servei de qualitat.

Des de Fem Poble – En Comú Podem novament ens fem ressò de les reivindicacions del cos de la Policia Local i de fet, vam reclamar al debat de pressupostos la necessitat de l’increment de 10 agents malgrat tot, el govern local es va negar a tractar aquesta problemàtica. També vam denunciar en l’aprovació de la darrera relació de llocs de treball, l’incompliment permanent per part del govern d’Abigail Garrido dels acords amb la plantilla, ja que no es preveien les despeses ni es bloquegen les partides per cobrir els pagaments a efectuar. Fet que comporta que avui dia encara es continuïn devent hores extres i gran part del pla acordat de millora.

Cada vegada tenen més incertesa a l’hora de cobrar les hores extra que serveixen per cobrir les baixes que hi ha durant l’any. Diuen que en alguns casos les han arribat a cobrar al cap de 6 mesos.

A més, el govern ha tornat a demostrar la seva manca absoluta de lideratge i ha defugit de la seva responsabilitat de cercar i proposar solucions al problema crònic de la constant marxa d’efectius a altres municipis que ofereixen millors condicions laborals un cop els agents han acabat la seva formació aquí. Finalment, és una evidència un equipament com Can Puig, compartit amb altres serveis municipals, no reuneix les característiques òptimes per a oferir un servei segur i de qualitat.

Per tot plegat, des de Fem Poble – En Comú Podem tornem a estendre la mà i expressar la nostra predisposició als sindicats i al govern municipal per treballar per cercar solucions i acordar un pla de millora exigent, realista i amb garantia de compliment.

Compartir esta entrada

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar estas HTML etiquetas y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*