Entrevista de Canal Blau a Alejandro Conde

FEMPOBLE/ mayo 18, 2019/ blog

📺 No us perdeu l’entrevista a Conde Poveda, el nostre candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes per transformar el futur del nostre municipi!
📣Algunes de les mesures que expliquem a l’entrevista:
✅ Habitatge: Ampliar el parc d’habitatge públic amb 5 milions d’euros i destinar el 30% de la nova construcció a habitatge social.
✅ Ocupació i comerç: Urbanisme pensat per generar comunitat i consum local, places d’aparcament exclusives pel comerç, serveis comunitaris municipals per sector industrial i comercial.
✅ Transició energètica: finalitzar planta de biomassa, xarxa de calor i plaques solars als equipaments municipals, connectar peatonalment i amb carrils bicis els centres dels nuclis urbans i servei estil bicing comarcal.
✅ Sobiranies: remunicipalització de serveis bàsics com la gestió de l’aigua, les llars d’infants o el servei d’atenció domicilaria, per deixar de pagar benefici industrial per un servei de primera necessitat i garantir millor servei i més assequible.
✅ Educació: garantir l’escola inclusiva, nova llars d’infants i avançar en la formació professional amb un nou equipament.

Entrevista a Alejandro Conde, candidat a l'alcaldia de Fem Poble – En Comú Podem

📺 No us perdeu l'entrevista a Conde Poveda, el nostre candidat a l'alcaldia de Sant Pere de Ribes per transformar el futur del nostre municipi! 📣Algunes de les mesures que expliquem a l'entrevista: ✅ Habitatge: Ampliar el parc d'habitatge públic amb 5 milions d'euros i destinar el 30% de la nova construcció a habitatge social.✅ Ocupació i comerç: Urbanisme pensat per generar comunitat i consum local, places d'aparcament exclusives pel comerç, serveis comunitaris municipals per sector industrial i comercial. ✅ Transició energètica: finalitzar planta de biomassa, xarxa de calor i plaques solars als equipaments municipals, connectar peatonalment i amb carrils bicis els centres dels nuclis urbans i servei estil bicing comarcal. ✅ Sobiranies: remunicipalització de serveis bàsics com la gestió de l'aigua, les llars d'infants o el servei d'atenció domicilaria, per deixar de pagar benefici industrial per un servei de primera necessitat i garantir millor servei i més assequible. ✅ Educació: garantir l'escola inclusiva, nova llars d'infants i avançar en la formació professional amb un nou equipament.📝 Podeu llegir la versió breu del programa i descarregar al nostre web: http://bit.do/programa-fempoble #TransformemElFutur #SPRibes #santperederibes

Gepostet von Fem Poble am Freitag, 17. Mai 2019

Compartir esta entrada