Defensem la sanitat pública!

FEMPOBLE/ mayo 18, 2019/ blog

🏥 De res serveix defensar la sanitat pública als plens municipals si no ho fas també al Parlament, per això Fem Poble vam anar a visitar a representants dels treballadors de l’Hospital Sant Camil amb la diputada Jéssica Albiach Satorres per escoltar les seves reclamacions i fer arribar les nostres propostes.
📣 Nosaltres reivindiquem la recuperació de les urgències nocturnes, la reducció de les llistes d’espera i millorar les condicions del servei de pediatra.
👉 Proposem un dentista i nutricionista municipal. Que s’obri el centre de dia (tancat fa 8 anys) i ampliar-ne les places, una residència de gent gran i serveis funeraris públics, una xarxa radar amb centres sanitaris per a la gent gran i garantir la gestió pública directa del servei d’atenció domiciliària. A més, apostem per un acord amb la formació professional de sociosanitari i d’integració social per aportar un % de les pràctiques de l’alumnat als serveis d’atenció domiciliària i equipaments sanitaris del municipi.
✅ També exigim acabar amb l’aparcament privatiu de l’Hospital, ja que és una forma de pagar per accedir a la sanitat pública i això vulnera els principis d’igualtat d’oportunitats. Proposem que es pagui d’una tacada l’amortització pendent de les inversions realitzades per condicionar la zona, per tal de finalitzar amb el conveni entre la Fundació Sant Camil i l’empresa municipal de Vilanova, Estaziona, una empresa que porta 10 anys de pèrdues en la gestió d’aparcament.

Fem Poble vol la supressió de l’aparcament de pagament de l’Hospital Residència Sant Camil de Ribes

🏥 De res serveix defensar la sanitat pública als plens municipals si no ho fas també al Parlament, per això Fem Poble vam anar a visitar a representants dels treballadors de l'Hospital Sant Camil amb la diputada Jéssica Albiach Satorres per escoltar les seves reclamacions i fer arribar les nostres propostes.📣 Nosaltres reivindiquem la recuperació de les urgències nocturnes, la reducció de les llistes d'espera i millorar les condicions del servei de pediatra.👉 Proposem un dentista i nutricionista municipal. Que s'obri el centre de dia (tancat fa 8 anys) i ampliar-ne les places, una residència de gent gran i serveis funeraris públics, una xarxa radar amb centres sanitaris per a la gent gran i garantir la gestió pública directa del servei d'atenció domiciliària. A més, apostem per un acord amb la formació professional de sociosanitari i d'integració social per aportar un % de les pràctiques de l'alumnat als serveis d'atenció domiciliària i equipaments sanitaris del municipi.✅ També exigim acabar amb l'aparcament privatiu de l'Hospital, ja que és una forma de pagar per accedir a la sanitat pública i això vulnera els principis d'igualtat d'oportunitats. Proposem que es pagui d'una tacada l'amortització pendent de les inversions realitzades per condicionar la zona, per tal de finalitzar amb el conveni entre la Fundació Sant Camil i l'empresa municipal de Vilanova, Estaziona, una empresa que porta 10 anys de pèrdues en la gestió d'aparcament.

Gepostet von Fem Poble am Mittwoch, 15. Mai 2019

Compartir esta entrada