ASSEMBLEES-PROGRAMA-THUMBNAIL

Despertem Ribes i Les Roquetes

Com a cada procés electoral local, Fem Poble redactem el programa electoral de manera participativa i oberta amb l’objectiu de fer una bona diagnosi de la situació del municipi i dibuixant un full de ruta ambiciós amb propostes concretes.

La marxa d’empreses de la Rambla del Garraf, la desfeta al Mercat de la Sínia, l’augment sense aturador dels preus de lloguer tan a Ribes com a Les Roquetes… Són les conseqüències d’un model de municipi fracassat que ha comportat que cada vegada sigui més difícil treballar, comprar o gaudir d’oci a Sant Pere de Ribes i Les Roquetes.

Fem Poble ho tenim clar: només hi ha només dues opcions: o continuar igual i, per tant, consolidar el model de municipi dormitori assumint les seves conseqüències (pitjors expectatives i qualitat de vida per al conjunt de veïnes i veïns). O, en canvi, la proposta que oferim nosaltres: un full de ruta per canviar aquesta situació i avançar cap a un model de municipi que cuidi i doni vida als barris, amb una aposta decidida pel comerç local, l’augment del parc habitatge públic i un canvi urbanístic per fer de Ribes i Les Roquetes inclusius, amb pacificació de zones i la creació d’espais verds. Projecte que només pot ser fent-ho amb la participació del màxim de gent possible i impulsant una transició ecològica socialment justa. 

Vols participar i/o enviar-nos online la teva proposta?

Propostes Programa Electoral

Propostes Programa Electoral

Volem conèixer les teves propostes i elaborar el programa electoral participatiu per deixar enrere el model de municipi dormitori.

Vull inscrivir-me per rebre més informació de Fem Poble – En Comú Podem.
Gestió de les dades personals.