Primàries 2023

Primàries obertes per a la llista
a les eleccions municipals de 2023

Comencen les primàries obertes per escollir les persones que completaran la primera meitat de la llista electoral de Fem Poble En Comú Podem per a les eleccions del 2023, que encapçalarà Daniel Carabantes. En concret, es podran presentar candidatures per optar a les posicions del dos a l’onze de la llista electoral.

L’organització ha aprovat un Reglament de primàries (llegir AQUÍ) obertes que estableix el calendari i requisits de les persones candidates que vulguin liderar la candidatura de la formació així com els representants de la Mesa Electoral que vetllaran per la transparència i garanties democràtiques del procés. Aquests seran els responsables de comunicar l’evolució del procés i els resultats i lla formen l’Anna Pérez, la Juani Tàrrega i la Gertrudis Conde. 

Del 13 de febrer a les 7:00 al 24 de febrer a les 23:59h, podrà presentar la seva candidatura qualsevol persona resident a Sant Pere de Ribes o vinculades de manera demostrable al municipi, majors de 18 anys, que signi el codi ètic de la formació i asseguri que defensarà, respectarà i promourà els seus els valors i objectius. 

Document d'inscripció de la candidatura

Tens fins el dia 24 de febrer a les 23.59h per enviar AQUEST formulari escrit, juntament amb una fotografia que t’identifiqui a encomu.fempoble@gmail.com

Bases

Pots llegir les bases i les garanties democràtiques del procés en AQUEST document.