FORMULARI LLISTA ELECTORAL

Formulari de presentació de candidatures individual per a optar a llocs de representació del 2 al 11, que representen el 50% més u dels representants del consistori.

  Fotografia del DNI / Passaport / Carnet de conduir

  Fotografia de perfil per la candidatura

  Requisits individuals per a presentar-se

  • Els establerts per la legislació vigent en matèria electoral.

  • Explicar les raons per les que defensen la seva candidatura a través dels mitjans que determini cada convocatòria.

  • Acceptar complir el Codi Ètic i defensar l'ideari, principis i valors de CatComú i Fem Poble Sant Pere de Ribes.

  • No haver esgotat el nombre màxim de mandats en el càrrec, d’acord a l’establert al Codi Ètic esmentat. No concórrer en més d’una llista, ni en més d’una circumscripció, al procés electoral.

  Informació bàsica sobre protecció de dades

  Responsable del tractament

  Agrupació d’Electors Fem Poble. CIF V66760521

  Finalitat

  Proporcionar la informació sol·licitada per presentar-se a les primàries com a cap de llista o dintre d’un llista electoral de cara a les eleccions municipals de Sant Pere de Ribes del 2019 en representació de Fem Poble/Catalunya en Comú o la coalició que resulti. Inclou les gestions administratives, polítiques i de comunicació necessàries per tot el procés.

  Legitimació

  Consentiment exprés de l’interessat.

  Destinataris

  El Responsable del tractament i tots els diferents comitès, partits, coalicions, grups d’electors, etc, així com tots els subjectes necessaris per portar a terme el procés de primàries als seus diferents estadis.

  Drets

  Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, d'oblit, de limitació i de portabilitat, conforme s'exposa en la informació addicional, davant l'encarregat del tractament en el correu rgpd.fempoble@gmail.com

  Informació addicional

  Pot consultar la informació addicional relativa a la Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://encomu.fempoble.info/politica-de-privacitat